avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna seara. Sunt divortata de 2 ani , la inceput exsotul meu mi-a spus ca nu are nevoie de nimic din apartament si ca partea ce-i revine o cedeaza copiilor(majori),nu am facut nici un act legal,greseala mea, iar acum imi cere o suma de bani amenintand ca ma da in judecata pentru partaj intr-un alt judet "asa sa ma poarte pa drumuri" sune el,poate sa faca acest lucru daca locuinta "noastra" este in alt judet nu unde locuieste el?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:01, 9 Decembrie 2012
Nu se va judeca un proces acolo unde vrea el ci acolo unde prevede legea ca exista competenta teritoriala.
Nu aveti motive de temere sub acest aspect.
multumesc mult
Incercati sa ajungteti la intelegere privind plata unei sume si sa semnati o conventie de partaj la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare conventie la notariat ursu67 ursu67 Sotia a semnat in urma partajului unei case achizitionate in rate , jumi-juma . o conventie la notariat prin care imi cedeaza si partea ei dupa ce se fac ... (vezi toată discuția)
Imobil cumparat inainte de casatorie- divort/nelamuriri gogu002 gogu002 sunt casatorit de 13 ani avem impreuna 2 copii 8-12 ani si dar noi ca parinti nu ne mai intelegem din motivul infidalitati eu o banuiesc ca ma insala dar nu am ... (vezi toată discuția)
Vinzare apartament Camerado Camerado Buna ziua ,Eu am divorțat de soțul japonez și nu am făcut Partajul la apartamentul pe care îl Deținem impreuna.Intrebarea este putem sa facem o procura ... (vezi toată discuția)