Dupa 5 termeni mi-a dat castig de cauza in cele din urma, fiind accidentata pe trecere de pietoni.Avocata mi -a spus ca intre 3 si 7 zile o sa decida judecatoarea referitor la daunele materiale si morale.Nu e un pic ciudat??? Nu trebuia sa ia o decizie pe loc...?? Ce ar trebui sa fac in cazul asta?
Solutie: Respinge excepţiile privind lipsa calităţii procesuale pasive şi lipsa coparticipârii procesuale pasive obligatorii. Admite în parte acţiunea. Ma lamureste si pe mine cineva , va rog?
Vă rog să mă credeţi că nu are cum să vă lămurească cineva numai pe baza a ceea ce aţi putut citi pe portalul instanţelor judecătoreşti. Aşa cum vi s-a spus mai sus, instanţa a admis o parte din pretenţiile dvs. şi le-a respins pe celelalte. Numai când vi se va comunica hotărârea judecătorească acasă veţi afla care anume solicitări au fost admise şi care au fost respinse. Excepţiile respinse au fost invocate de pârâţi, din câte îmi dau seama.
Foarte rau face pentru ca are obligatia profesionala de informare si dvs ar trebui sa ii adresati aceste intrebari, avand dreptul sa fiti lamurita in legatura cu situatia dvs.
Aveti un contract incheiat si ati achitat un onorariu, ceea ce presupune ulterior drepturi si obligatii pentru ambele parti.
Aveti in vedere si faptul ca in penal nu vi se comunica acasa motivarea solutiei ci doar solutia pe scurt, dosarul va trebui urmarit atunci cand se redacteaza.