avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara

am o problema mare:sunt amenintata si santajata.unde ma pot duce?
Cu o plangere pentru infractiunile de santaj si amenintare, direct la parchet sau la politie.
si unde anume la parchet ma puteti invata ca m-am saturat credeti-ma?
Păi cam cum sună fapta și unde te afli
Competența e mereu teritorială
Deci de unde ești și cum sună fapta = unde te duci să reclami
De fapt competența teritorială e dată de locul ”unde s-a consumat infracțiunea”
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2012
VFR, utilizator
sa ma duc la politie aici in localitate?
Da, la sectia de politie sau parchet de pe raza domiciliului dvs., sau de pe raza locului unde s-au petrecut faptele sau de pe raza domiciliului faptuitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala - unde se depune? w0lfshad3 w0lfshad3 Doresc sa initiez cercetarea penala a paratului pentru infractiunile de amenintare si santaj. [b]Unde depun aceasta reclamatie?[/b] [i]Se poate face impotriva ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala - plangere penala lara12 lara12 am înțeles că pot depune plângerea penală la procuratura, poliția din zona unde am domiciliul, chiar dacă cel pe care îl reclam și faptele ... (vezi toată discuția)
Aceeasi pb! manuel26 manuel26 BUNA ZIUA!AM CAM ACEEASI PROBLEMA CA SI RAZVANDICU...VREAU SA INCEP UN PROCES PENAL PT FALS SI UZ DE FALS,FOSTUL ANGAJATOR SI MI A MODIFICAT UN INSCRIS CARE NU ... (vezi toată discuția)