avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... inregistrari contabile infiintare firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

inregistrari contabile infiintare firma

Buna seara,
in afara de inregistrarile contabile privind capitalul social (subscriere, aport, transfer), cheltuielile de constituire si alte cheltuieli in baza documentelor justificative, pentru o firma (SRL) nou infiintata mai sunt necesare si alte inregistrari contabile?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:32, 10 Decembrie 2012
Inregistrarile in evidenta contabila se fac pe baza unor documente justificativa ce reflecta anumite operatiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare imobil - parte din capitalul social calin_andrei calin_andrei Buna dimineata, Din experientele voastre, as vrea sa stiu cum se poate vinde mai repede si simplu o parte dintr-un teren adus aport la capitalul social al ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de constituire Gabriela2015 Gabriela2015 UN SRL NOU INFIINTAT(19.12.2014) CU DECLARATIE DE INACTIVITATE CAND TREBUIE SA FACA INREGISTRARILE CONTABILE PENTRU CHELTUIELILE DE INFIINTARE FIRMA. (vezi toată discuția)
Majorare capital social sanducatanas sanducatanas Sunt SRL,am un capital social de 2.000.000 lei.Am in contul 455 suma de 2.000.000 lei.Ce documente trebuie sa intocmesc pentru a trece suma de la contul 455 ... (vezi toată discuția)