avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Locul de munca al paratului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Locul de munca al paratului

Buna dimineata,

Recent am solicitat reacordarea pensiei alimentare, insa nu nunosc locul de munca al paratului (stiu doar ca este o firma privata-- irelevant) si am fost rechemata pentru a completa informatiile.
Ce se va intampla in cazul in care nu pot sa specific acest detaliu?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:00, 11 Decembrie 2012
Nu stiu ce intelegeti prin completarea dosarului. Daca va referiti la adrese le puteti solicita instantei in cadrul probei cu acte si apoi instanta va va pune in vedere sa indicati institutiile si adresele de corespondenta. Va poate ajuta si avocatul dvs in acest sens.

Daca nu, puteti sa nu va prezentati si instanta va suspenda dosarul cu conditia ca niciuna dinte parti sa nu se prezinte. Cand aveti toate datele, repuneti dosarul pe rol cu plata a 50% din taxa de timbru initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marirea pensiei alimentare anca26mely anca26mely as dori sa stiu daca la depunerea actelor pt marirea pensiei alimentare am nevoie de avocat si daca trebuie sa ma prezint la tribunal la termenul citat (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere isareionela isareionela am divortat de sotul meu,hotararea fiind pronuntata in data de 18 martie,2010. avem 2 minori care mi-au fost incredintati.de mai multi ani,fostul sot lucreaza ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, azi am avut proces pt majorare pensie intretinere pt fiica mea, tatal fiicei mele nu s-a prezentat,el locuind la Londra si lucreaza acolo.Prolema ... (vezi toată discuția)