Am 12 ani de zile lucrati la o multinationala, 2000-2012.
In 24 octombrie 2012 mi-am bagat lichidarea urmand sa imi caut altceva de lucru. Nu am gasit nimic inca, dar intre timp am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani (din 28 octombrie practic). Ce pot sa mai fac in situatia asta? Pot sa beneficiez de indemnizatia de nastere? Are rost sa ma mai angajez pentru 6 luni?
Trebuie sa aveti realziate venituri supuse impozitului pe venit timp de 12 luni anterioare datei nasterii copilului si nu ulterioare pentru a beneficia de indemnizatia CCC.
Deci nu exista nici o solutie?
Nici cei 200 lei alocatie nu ii primesc?
Asa sprijina statul natalitatea....trebuie sa fac avort, si sa raman insarcinata cand am 12 luni lucrate, ceva de genul?
Cei 200 lei care reprezintă alocația de stat pentru copilul a cărui reprezentant legal sunteți îi veți primi până la împlinirea vârstei de 2 ani ai copilului, apoi veți primi 42 lei, în baza dosarului depus la primăria de care aparțineți cu domiciliul sau reședința.
Cat despre Concediul și indemnizatia pentru cresterea copilului, așa cum au scris și ceilalți colegi nu îndepliniți condițiile de acordare, prevazute de Ordonanța 111/2010
Gravida
cony_23
Ce drepturi pot sa cer si unde sa ma duc ca cer aceste drepturi ? Sa o luem cu inceputul sunt gravida in luna a 6 lucrez numai din aprilie si inainte deloc ... (vezi toată discuția)