avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poliþia mi-a interzis sã hrãnesc niºte animale ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poliþia mi-a interzis sã hrãnesc niºte animale comunitare !

Ce lege am încălcat ? Sunt mare iubitoare de animale şi mi-e milă de cele ale nimănui. De aceea, când pot, dau de mâncare câinilor şi pisicilor comunitare. În această după amiază, în spaţiul unde se mai adună aceste animăluţe, m-am dus cu o farfurie cu smântână pt. un pisoiaş rămas orfan de o săptămână . Maşina poliţiei comunitare (sau locale ???)se afla exact în acelaşi loc. Era între blocuri, nu era scandal, nu era mizerie, nu ştiu ce căuta. Parcă mă aştepta pe mine ! O femeie de la parterul blocului în faţa căruia se adunau animalele, m-a făcut atentă! ªi într-adevăr poliţistul a venit la mine şi mi-a spus că nu e voie (doar atât: NU E VOIE !!!) să dau de mâncare pisicii chiar dacă eu îi dădeam mâncarea pe sub uşa garajului unde se adăpostea. Femeia care m-a atenţionat , mi-a spus că poliţia îşi face des de lucru prin zonă şi tot timpul se leagă de evetualele farfurii lăsate pe afară.
Asta deşi în imediata apropiere, în jurul unor bănci lumea aruncă mizerii de tot felul (mucuri, seminţe, ambalaje etc.) şi nu am văzut niciodată un poliţist amendând pe cineva. Presupunând că acesta era motivul pentru care mi-a interzis să nu dau de mâncare animalelor fiindcă nu a avut niciun alt argument decât că nu e voie ! Am încălcat vreo lege ? :help::oops:
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
tranfadir51, utilizator
Cel mai recent răspuns: tranfadir51 , utilizator 23:35, 12 Decembrie 2012
Cel mai in masura sa va raspunda la intrebare era politistul care a precizat ca "nu e voie"
Nu ati precizat concret localitatea,deoarece mai exista prin tara edili care dispun HCLM prin care se restrictioneaza diferite activitati
Sunt din Oradea şi aş fi vrut să-l întreb mai multe pe respectivul agent (sau cum i-o fi zicând)
dar femeia de care am pomenit (cea de la parterul blocului) se afla la geam şi era de- a dreptul disperată că o amendează poliţaiul ! Evident că am ripostat dar eram atât de intrigată încât am aruncat farfuria cu mâncare. Individul ( pentru mine era doar atât :un individ fără suflet) parcă s-a speriat de riposta mea şi s-a grăbit să urce în maşină şi să plece. Nu l-a mai deranjat faptul că probabil am făcut mizerie ! Totuşi, pe viitor trebuie să mă înarmez cu argumente ! Sper să găsesc ceva sau pe cineva care să mă îndrume !
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2012
tranfadir51, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Nu se poate asa, trebuie sa existe o cale juridica, in ce tara traim??? Dana Marin Dana Marin Stimata doamna, Ma confrunt cu o problema la care nu am gasit inca rezolvare juridica. Am fost muscata rau de un caine adus si hranit in bloc de o vecina ... (vezi toată discuția)