avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Anexa 2 politie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Anexa 2 politie

in urma unui accident rutier am inaintat la firma de asigurari un dosar de vatamare corporala. cei de la firma de asigurari m-au informat ca asteapta de la politie anexa 2 . a trecut o luna si inca nu au primit respectivul document. ulterior am aflat ca trebuie sa depunem o plangere la politie pentru ca aceata anexa sa fie eliberata.
Intrebarea mea este: Se poate proceda si in alta maniera astfel incat respectivul document sa ajunga la firma de asigurari?- daca nu ajunge doc la firma de asigurari nu o sa fiu despagubita :((
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:14, 11 Decembrie 2012
1) dacă poliția eliberează firmei de asigurări Anexa nr.2 condiționată LEGAL de depunerea unei plângeri, atunci trebuie să vă conformați ca societatea de asigurări să vă poată despăgubi.
iată Anexa nr.2 a poliției : [ link extern ]
2) www.avocatnet.ro/content/for...
3) a se vedea și www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu auto cu numere de germania DonaldAlex DonaldAlex Buna ziua, In ziua de luni 22.10.2012 masina pe care o conducea sotia mea a fost implicata intr-un accident rutier cu victime. Soferul vinovat a intrat pe ... (vezi toată discuția)
Redobandire de permis paull1991 paull1991 As putea sa redobandesc permisul mai repede de un an de la ramaneri sentintei definitive? Mi-a fost anulat permisul pentru vatamari corporale din culpa. (vezi toată discuția)