Am inteles ca mai nou si persoanele care au ales varianta de 2 ani - concediu de crestere a copilului pot sa revina mai devreme la lucru si primesc stimulentul de insertie de 500 ron. Ce se intampla daca dupa ce revin la lucru seful ma da afara, pierd si stimulentul de insertie?(spun asta pt ca nu ma suporta si ultimele luni la lucru inainte de nastere m-a terorizat cu amenintari ca ma da afara, cauta motive sa imi vorbeasca urat....chiar mi-a zis la un moment dat ca "imi da un sut in c*r si ma da afara"-scuzati expresia, asa s-a exprimat) Nu ne descurcam cu banii si nu stiu ce as putea face sa fie mai bine... Ce ma sfatuiti sa fac? Si inca ceva...seful poate sa refuze sa ma primeasca inapoi la lucru?
Da și atunci pe cine sa atac??? Deci nu mai știu ce să fac,da așa este pentru veniturile nerealizate dar șeful lui avea dreptul să ii desfacă contractul timp de 2 ani și 6 luni???deci eu asta nu înțeleg și dacă e așa statul de ce a mai trimis stimulentul daca el nu a mai realizat venituri?
Nu cred ca statul este de vina ... legea prevede obligatia beneficiarului de a anunta Primaria in termen de 15 zile lucratoare orice modificare intervenita in situatia sa, de natura sa determine incetarea platii stimulentului de insertie.
Decizia de concediere se contesta la Tribunalul in raza caruia sotul dvs are domiciliul. In speta, se cheama un judecata angajatorul.