avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile unui angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile unui angajat

buna seara, care pot fi consecintele daca votez 'nu' oferta de concordat preventiv a companiei la care am lucrat. Nu a achitat datoriile si salariile mai multe luni si planul de redresare nu mi se pare realist
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 13 Decembrie 2012
Asupra ofertei de concordat preventiv, cu eventualele amendamente rezultate in urma negocierilor, creditorii voteaza, in principiu, prin corespondenta. Concordatul preventiv se considera aprobat de creditori daca sunt intrunite voturile creditorilor ce reprezinta majoritatea de doua treimi din valoarea creantelor acceptate si necontestate.

In cazul in care nu se intruneste majoritatea prevazuta debitorul are dreptul ca, dupa trecerea a minim 30 de zile, sa faca o noua oferta de concordat preventiv.

Dupa aprobarea concordatului de catre creditori, conciliatorul solicita judecatorului-sindic sa constate concordatul preventiv.

Singura posibilitate acordata de lege creditorilor nesemnatari – deci celor care au votat impotriva concordatului propus de debitor – este actiunea in anulare in termen de 15 zile de la data mentionarii concordatului preventiv in registrul comertului.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere procedura concordat preventiv Tordoi DAD Consult S.R.L. Tordoi DAD Consult S.R.L. Fiind o procedura noua, exista si un model de cerere privind declansasrea acestei proceduri? Se poate merge dupa \"ureche\", o adaptare a cererii de intrare in ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta concordat preventiv sarah1985 sarah1985 Buna seara, as dori cateva informatii despre concordatul preventiv. Detin un titlu executoriu impotriva unui debitor. In momentul in care urma sa contactez ... (vezi toată discuția)
Concordat judiciar elasp elasp Asociatii dintr-un SA aflat in concordat judiciar , platesc imprumuturile nerambursate de SA catre banci? (vezi toată discuția)