avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Valoarea comisionului bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Valoarea comisionului bancar

ANAF trimite poprire pe cont la banca banca nu apuca sa retina decat suma de 12 ron ,atat ereau in cont la data respectiva ,intre timp achit datoria la ANAF si se ridica poprirea ,dar banca retine din cont suma de 460 ron ,comision pentru cei 12 ron pe care ia retinut din cont.este corect ? unde ma pot adresa,consider un abuz din partea banci.
Cel mai recent răspuns: AFANFANA , utilizator 21:21, 16 Decembrie 2012
In opinia mea nu este comision ceea ce v-a retinut banca. Daca pana la momentul alimentarii cardului nu ati prezentat bancii adresa de sistare a popririi pe care trebuia sa o solicitati de la ANAF dupa achitarea datoriei, banca nu a facut altceva decat sa retina diferenta care era trecuta in adresa de infiintare a popririi.
Precizari:
sistarea popriri sa facut pe 27.11 alimentarea sa facut 6.11 ,prezentarea la banca a sistarii sa faut pe 05.11cu numar de inregistrare , banca motiveaza ca pt.12 ron care au fost gasiti in cont si sau blocat, retine comision de 460 ron???? sunt convins sunt niste hotii cu acte in regula.
Daca sistarea popririi s-a facut pe 27.11.2012, cum a fost prezentata adresa de sistare pe data de 05.11.2012 si s-a alimentat contul din banca in 06.11.2012?

Ceva nu se leaga aici. Nu exista asemenea comisioane bancare, decat in cazul unor tranzactii care depasesc o anumita suma. Parerea mea este ca Dvs. sa mergeti sa stati de vorba cu un inspector din cadrul bancii, nu cu operatorul de la ghiseu.
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Rectific,adresa de sistare sa prezentat pe 05.12 ,alimentarea sa facut pe 06.12.2012,iar inspectorul de la banca a cerut o adresa catre banca pentru rezolvare si balanta firmei la septembrie ,de ce ???, nu a putut explica si sa exprimat asa : sa incerc sa rezolva cu deblocarea sumei dar nu promit o rezolvare 100% . eu cred ca mai bine ma adresez parchetului cu acuzatia de abuz in serviciu adresata directorului banci respective si salariatului care raspunde de serviciul popriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare sume de catre banca AFANFANA AFANFANA Am avut poprire pe cont de catre ANAF am achitat datoria am obtinut adresa pentru sistarea popririi dar totus banca a blocat suma de 460 ron motivand ca retine ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensia de invaliditate ?? gorjeanul gorjeanul in luna martie mi s-a transmis la banca unde am cardul de pensie o poprire de catre un executor judecatoresc...am discutat cu executorul caruia i-am transmis ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! va rog sa ma ajutati intr-o problema ca nu stiu ... Silvia Ion Silvia Ion Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati intr-o problema ca nu stiu ce sa fac. Am o poprire pe contul de salariu aceasta poprire este facuta lunar de catre ... (vezi toată discuția)