avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general astept un raspuns
Discuție deschisă în Contabilitate în general

astept un raspuns

e posibil sa mi se incheie contractul de munca pe termen determinat daca am intrat in concediu medical inainte sami expire contractul?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:17, 13 Decembrie 2012
Interventie moderator:

Asteptati un raspuns in conditiile in care ati deschis deja doua topicuri cu acest subiect, acesta fiind al treilea.

In primul rand am rugamintea de a citi raspunsurile pe care le-ati primit in topicurile deschise, deoarece exprimarea Dvs. nu a lasat sa se inteleaga toate aspectele problemei pe care ati expus-o.

Asteptati si opinia altor colegi , raspunsurile in forum se dau in masura timpului disponibil pe care il au utilizatorii si consultantii forumului.

Nu in ultimul rand, va rog sa respectati Regulamentul forumului Avocatnet in privinta topicurilor deschise, ati incalcat in mod repetat pct. 3.3 din acesta.

Va multumesc!
Gabriela Ionescu
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Ati adresat aceeasi intrebare inca de doua ori si vi s-a raspuns.In intrebarile precedente ati spus ca ati intrat in concediu medical in ziua in care contractul de munca,pe perioada determinata,inceta de fapt.Nu,nu beneficiati de concediu medical.In cazul in care nu sunteti convinsa de raspuns sau de data la care expira contractul de munca,contactati angajatorul caruia,daca datele comunicate de dvs nu corespund,trebuie sa ii inmanati concediul medical.
Multumesc Carmen pentru interventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? veronica38 veronica38 buna ziua ma aflu antr-o situatie an care nu stiu ce sa fac si am nevoie de o andrumare la situatia mea .lucrez la o fabrica cate 12 ore pe zi inclusiv si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata ella2389 ella2389 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca il cunoasteti. Care este perioada minima pe care pot angaja pe cineva pe perioada determinata? De cate ori pot ... (vezi toată discuția)