Adolfina Pop 
	    	Consultant fiscal

Adolfina Pop 
	    	Consultant fiscal	    

ContSters259670 
	    	Utilizator

ContSters259670 
	    	Utilizator	    

Adolfina Pop 
	    	Consultant fiscal

Adolfina Pop 
	    	Consultant fiscal	    

~ final discuție ~
 brandusa1	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici  pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)
	                    brandusa1	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici  pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)

craft	                   

BUna ziua,
Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)
	                    craft	                   

BUna ziua,
Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)

ghimicim	                   

a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede?
 (vezi toată discuția)
	                    ghimicim	                   

a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede?
 (vezi toată discuția)