nu inteleg sau nu stiu!
poate ca un funtionar public din clasa 1,care indeplineste conditiile de promovare pe un post de conducere sa participe dar sa fie ca un examen.Intelege-ti?Nu a avut posibilitatea de a participa si altii!Mai mult s-a pus contitia ca masterul sa fie de un anumit fel!Mie nu mi se pare anormal treaba cu masterul si as vrea sa-mi spuneti daca stiti baza legala.Va rog!
mda....mai facut sa zambesc cu toate ca sunt plina de nervi
m-ar interesa daca se poate lega de chestia asta dintr-un act normativ..ceva...sau eu pot sesiza Agentia nat.
Imi pare rau ca nu faci precizarea despre ce fel de functie publica de conducere este vorba...daca ar fi sa fac un mic pariu, as spune ca este vorba de secretar al unitatii administrativ-teritoriale (pentru ca este singura functie de conducere pentru care legea prevede sa fie ocupata de absolventi cu licenta ai facultatii de drept/administratie publica si cu master in domeniu...plus vechimea de 2 ani in specialitatea studiilor la comune si 5 ani la orase si municipii - e vorba de legea 161/2003). Daca este vorba de o alta functie publica de conducere...depinde ce scrie in fisa postului respectiv, insa nu cunosc un act normativ care sa reglementeze ceva asemanator (asta nu inseamna ca nu o exista...)
Legea nr.188/1999 privind statutul functionarilor publici, modificata consistent prin Legea nr. 251/2006, HG 611/2008- norme privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici
da ai dreptate astea sunt normativele,dar eu acolo nu am gasit nimic specificat ca poti pune asemenea conditii ca sa nu poate participa altcineva.....
da....trebuie master pentru orice functie publica de conducere....
nu,nu e vorba de secretar.....:sorry:
Promovare
GHEORGHE CARMEN
SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI SUNT INCADRATA PE POST CU STUDII MEDII. ANUL TRECUT AM TERMINAT MASTERUL IN DREPT, SI DESI INSTITUTIA SI COMPARTIMENTUL LA CARE ... (vezi toată discuția)