avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere CIM

Buna, daca am un contract de perioada determinata pana la 15.12.2012, astazi pot sa trimit revisalul? (Decizia de incetare CIM cu data de 15.12.2012, CF ART. 56, lit. i este corecta????)Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 14 Decembrie 2012
Daca veti trimite decizia astazi nu va mai fi o incetare conform art. 56 (1) lit. (i) , deci NU
G.V.


Da, se poate transmite in avans REVISAL-ul ...... legea sanctioneaza netransmiterea in termen si nu inainte ..
Chiar zilele trecute o persoana specializata in resurse umane mi-a spus clar : decizia se trimite in ziua incetarii contractului cu durata determinata , nici mai devreme si nici mai tarziu ...altfel nu va mai fi considerata incetare la data expirarii termenului
Asa am intelles ca maine (sambata 15.12.2012) trebuie sa transmit si sa vin la lucru Cf.art 56 lit. i
Si eu am un caz exact ca al dumneavoastra si eu NU lucrez sambata si sigur nu voi veni la lucru sa transmit aceasta decizie. Intotdeauna in aceste situatii am transmis anticipat si nu am avut niciun fel de problema. Evident ca data incetarii contractului (in Revisal) va fi 15.12.2012, nu data de astazi, iar art. 56 lit i. Doar transmiterea se face anticipat. Nu vad ce e gresit in asta.

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fac decizia de incetare pe data de 05(art.55 b) si-o transmit pe aceiasi data ,cererea este din data de ... (vezi toată discuția)
Transmitere decizie incetare de drept a cim in revisal sanda-popovici sanda-popovici Buna ziua, Un salariat a depus o cerere de incetare a raporturilor contractuale precizand ca indeplineste conditiile de pensionare pentru limita de ... (vezi toată discuția)