avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cartela SIM pierduta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cartela SIM pierduta

Buna ziua, va ro sa ma ajutati cu o parere si un sfat. Pe scurt am pierdut o cartela Sim de la rds, mi-a venit luna trecuta acasa factura si aveam de platit pentru "voce" 77de bani si mi-am dat seama ca am pierdut cartela ca nu o folosesc pentru a vorbi de pe ea, am facut cerere sa o opresc dar dar pana atunci de la data facturarii s-a mai vb de pe cartela si acum mi-a venit de platit 180 lei partea de voce. Am luat desfasuratorul si am sunat la numerele de acolo si toti mi-au indicat acelasi nume, am luat legatura cu persoana respectiva si mi-a zis " sa fiu amabil sa-mi platesc factura ca pe el nu-l intereseaza ca a gasit-o pe jos".
Ce e de facut in cazul asta, pot sa fac o plangere la politie ca domnul respecrit.sa plateasca cat a vorbit in spania,italia si pe unde a mai vorbit el.????
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:58, 9 Aprilie 2015
Depuneti plangere la politie si o copie la furnizorul de telefonie. Acesta trebuie sa blocheze cartela imediat ce l-ati informat.
cyan a scris:

Depuneti plangere la politie si o copie la furnizorul de telefonie. Acesta trebuie sa blocheze cartela imediat ce l-ati informat.


Multumesc dar nu are legatura una cu alta...pana pe 19 ale lunii cand mi-am dat seama deja vorbise....cartela au anulat-o pe loc....nu cu Rds am probleme....cu cel care a gasit cartea si a vorbit de pe ea
Sorry, nu am inteles cum trebuie.
Trebuie sa depuneti plingere la politie, informati ca persoanele contactate l-au indicat pe X (daca v-au dat numele) iar politia va face cercetari.
Gasiti un caz similar aici
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut sim telefon silviu35 silviu35 AM pierdut un sim de tel de abonament si pina lam cautat nu lam gasit,am anuntat sa mil intrerupa si cel care la gasit a vb in contul meu poate fii tras la ... (vezi toată discuția)
Nepasare si un telefon furat tot_natalia tot_natalia mi s-a furat telefonul mobil in timp ce imi faceam cumparaturile la magazinul Real. domnul de la securitate, sau ce o fi, ca nici macar nu a stiu sa se ... (vezi toată discuția)
Cum fac o plangere penala impotriva unei persoane fizice? Nicoleta Alexandru Nicoleta Alexandru Buna ziua Persoana in cauza (o vecina) mi-a furat cartela SIM de Vodafone si a vorbit de pe ea cateva luni de zile. Eu avand doua, o pastram numai pentru ... (vezi toată discuția)