avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imputernicire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imputernicire

Sunt asociat unic si administratorul unei societati comerciale. In luna martie trebuie sa plec din tara 6 luni.
intrebari:
- pot imputernici pe cineva sa semneze contracte, acte contabile, sa depuna/scoate bani din banca , etc ???
- pot imputernici pe cineva sa cesioneze partile sociale ( in caz ca este nevoie)???
- imputernicirea se face la notariat???
Cel mai recent răspuns: andrei82 , utilizator 15:37, 4 Ianuarie 2011
Buna ziua,

Aceeasi "problema" o am si eu...si as ruga pe cineva in masura sa ma ajute. Problema mea este urmatoarea: Urmaza sa semnez un contract de prestari servicii cu firma la care sunt angajat. As vrea sa semneze altcineva contractul, ceea ce ma obliga sa imputernicesc o persoana cu drept de semnatura. Se poate face o imputernicire doar pentru semnari contracte si reprezentare firma, fara a necesita inregistrarea la RC a persoanei respective? Daca da v-as ruga frumos sa-mi spuneti cum ar trebui procedat!

Va multumesc anticipat,

Andrei Daramus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare actiuni Gabriela VP Gabriela VP buna seara, imi puteti spune va rog care sunt costurile pentru a cesiona 50% din actiunile unei firme pe care le detin celuilalt asociat si care este ... (vezi toată discuția)
Imputernicire asociat radujit radujit Buna ziua, Am urmatoarea situatie: intr-o societate comerciala sunt doi asociati X (51%) si Y (49%). X are calitatea de administrator in societate(nu este ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt a reprezenta sc mihamagda mihamagda Buna ziua , Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)