avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Corectie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Corectie

Buna seara,
Am preluat si eu o firma si am urmatoarea speta: in 2010 fosta contabila in urma pierderii bazei de date sau a preluarii soldurilor a inregistrat stocul curent din gestiune ca o achizitie de piese, cu urmatoarele note contabile:
% 401
3024
3028
4426
In momentul de fata eu nu am gestiunea creata atunci, piesele respectiv codurile nu se regasesc in contabilitate si in plus am de platit acest "furnizor", numit STOC. Daca stornez notele de atunci, fac corectie si trec sumele pe regularizare in decont imi afecteaza stocul curent, care este cel corect.
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Nu stiu ce note sa fac sau cum sa procedez pentru a inchide acest furnizor creat gresit. #-o#-oIn speranta ca ma puteti ajuta va multumesc anticipat. Sper ca am fost destul de explicita.:D

Alte discuții în legătură

Speta: se cumpara calculatoare si se vand componente Sibelux Sibelux Va rog sa ma scuzati daca nu am postat corect subiectul meu. As dori informatii pentru situatia urmatoare: la magazinul meu primesc sisteme de calcul ... (vezi toată discuția)
Reducere comerciala ulterioara DANNUTZA85 DANNUTZA85 Cum ne scadem cu marfa in baza unei facturi de discount comercial, aferenta unei facturi ulterioare. Inreg contabile este 401=% ... (vezi toată discuția)
Calculator produs in firma Doina B Doina B O firma a achizitionat diverse componente in vederea asamblarii unui calculator. Deocamdata sunt inregistrate ca obiecte de inventar. Acum trebuie sa le ... (vezi toată discuția)