avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Criza
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Criza

Eu cred ca ar fi bine venit un subiect privind criza mondiala, efectele crizei mondiale in Romania, cum resimtim fiecare efectele crizei si procedeul de recesiune in care posibil va intra Romania.
Un alt subiect ar fi pentru a ajuta IMM si anume am vazut oameni disperati care au investit in unele domenii insa din motive banesti sau din rautatea autoritatilor locale nu pot functiona sau contiuna ceea ce genereaza alte pierderi de locuri de munca.
Cum am putea contribui la imbunatatirea sistemului, ce legi credeti ca ar trebui adoptate? Cum se descurca alte state comparativ cu Romania? Unde gresim?
Am vazut la stiri legea data pentru producatorii de branzeturi si pentru a fi si mai contradictoriu apoi au dat propunerea sau poate este deja lege pentru a sporii consumul de produse romanesti. Legea cere acum ciobanilor sa aiba la stana laborator sa lucreze in conditii igienice ce in varful muntelui nu se pot realiza. In grecia pestele se vinde la tarabe in piata, oamenii il pot atinge, vanzatori il curata acolo pe loc fara manusi fara nimic, insa greci se mandresc cu specificul lor. Asemenea exemple sunt cu gramada insa in Romania trebuie sa te supui la o multime de legi una mai inutila ca alta, menite pentru a descuraja firmele sau producatorii individuali. Ce putem face ?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 04:15, 21 Februarie 2009
oooooooooo, chiar ai scris prea mult,:O
credeti ca o sa rezolvam noi problema crizei?????????, nici pe departe.......si chiar dc avem idei nu o sa ne bage nimeni in seama, asa ca mai bine folosim timpul in alt scop, nu?
Sigur ca nu putem rezolva problema crizei – la nivel national (de nivelul mondial nici nu se pune problema)! Dar, la fel de sigur, o putem depasi la nivel individual! Bani pot "iesi” din orice! Nu degeaba "se spune” ca unii saracesc in timp de recesiune, dar altii se imbogatesc. Totul tzine de individ, lasand deoparte... interesul national... Aici, reprezentantii Statului ar trebui sa "lucreze” – si o fac, dar in interesul lor... personal.
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criza... eterna poveste! unde "au disparut" banii? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Daca aveti un ragaz in acest week end, va propun spre lectura urmatorul articol, primit astazi pe e-mail de la un prieten. Va doresc rabdare si intelepciune. ... (vezi toată discuția)
E criza? Newfield Consulting S.R.L. Newfield Consulting S.R.L. Cum percepem fiecare criza asta? Prin ce ne afecteaza? Cum putem reduce efectele ei? Ce facem pentru a trece de ea? (vezi toată discuția)
Criza...unde e criza?! Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular De cind cu declansarea campaniei electorale pentru europarlamentare de pe sticla televizoarelor au disparut toti politicieni care pina mai ieri vorbeau despre ... (vezi toată discuția)