gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

clautugui 
	    	Utilizator

clautugui 
	    	Utilizator	    

udith 
	    	Utilizator

udith 
	    	Utilizator	    

udith 
	    	Utilizator

udith 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 udith	                   

Buna ziua,
fostul sot nu plateste pensia alimentara de 3 ani,am cerut serviciul sa recuperam datoria cu un executor judecatoresc,acum primesc copia procesului ... (vezi toată discuția)
	                    udith	                   

Buna ziua,
fostul sot nu plateste pensia alimentara de 3 ani,am cerut serviciul sa recuperam datoria cu un executor judecatoresc,acum primesc copia procesului ... (vezi toată discuția)

prettydaniola	                   

Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 
1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)
	                    prettydaniola	                   

Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 
1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)

alexandraoana	                   

Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
	                    alexandraoana	                   

Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)