avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... BATAIE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

BATAIE

Buna ziua! am si eu o intrebare:de la o bataie se poate ajunge la penal?daca cel vatamat are pana in 30 zile de ingrijire medicala sau mai mult de 30 zile?
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 11:48, 18 Noiembrie 2021
Bună ziua! As va rog să-mi spuneți ce pedeapsa va primi soțul.meu în cazul în care a înjunghiat un băiat de 17 ani și băiatul.e.in spital de 5 zile , băiatul.e ok ,părinți lui neau dat de înțeles.k se vor împăca contra unei sume.de bani ,menționez k soțul.meu nu a avut niciodată probleme cu poliția

Gabriela Mihai a scris:

Da, se poate face plangere penala.

Sotului dv i-ar sade bine la puscarie vreo 10 ani sa nu mai aiba idei de genu', este tentativa de omor ce a facut, sa isi pregateasca bagajele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala ChavaLito ChavaLito acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)
Declaratie la pol jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua : asavea si eu o intrebare :daca 4 persoane au avut un conflict (bataie) cu o persoana ,iar aceasta a depus plangere la pol. Acum cele 4 persoane ... (vezi toată discuția)
Deschidere dosar penal lmankml lmankml In ce conditii i se poate deschide cuiva dosar penal pentru violenta? (vezi toată discuția)