george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

tampau gabriela 
	    	Utilizator

tampau gabriela 
	    	Utilizator	    

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

~ final discuție ~
 tampau gabriela	                   

Asociatul unic al unei firme a avut aport personal adus in firma de 100.000 lei (sume inregistrate in cont 4551 ) .In urma cu doi ani am majorat capitalul ... (vezi toată discuția)
	                    tampau gabriela	                   

Asociatul unic al unei firme a avut aport personal adus in firma de 100.000 lei (sume inregistrate in cont 4551 ) .In urma cu doi ani am majorat capitalul ... (vezi toată discuția)

michelle2000	                   

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am de facut inregistrarile de inchidere ale unei firme iar in momentul de fata mai am in balanta ... (vezi toată discuția)
	                    michelle2000	                   

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am de facut inregistrarile de inchidere ale unei firme iar in momentul de fata mai am in balanta ... (vezi toată discuția)

mary_catalina	                   

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati. O micro infiintata in iulie 2014 cu 2 asociati, decide ca in luna oct sa renunte la actiuni, in Iocul celor 2 vor fi ... (vezi toată discuția)
	                    mary_catalina	                   

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati. O micro infiintata in iulie 2014 cu 2 asociati, decide ca in luna oct sa renunte la actiuni, in Iocul celor 2 vor fi ... (vezi toată discuția)