avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare reintegrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare reintegrare

Buna,
Apelez din nou la ajutorul vostru.
In cat timp poate fi pusa in aplicare o hotarare judecatoreasca de reintegrare a unui salariat concediat (hot. definitiva), din momentul in care angajatul a depus-o in copie si a facut cererea?
Cumva angajatorul are la dipozitie 30 zile? Sau trebuie sa o puna in aplicare imediat dupa ce a primit cererea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: madelaine28 , utilizator 16:13, 20 Decembrie 2012
Nu exista decat termenul de prescriptie in care se poate solicita punerea in executare a hotararii judecatoresti privind reintegrarea ...alt termen nu exista.

Prin urmare, daca fostul salariat solicita punerea in executarea a unei hot.judecatoresti privind reintegrarea , angajtorul o poate pune in executarea sau poate refuza punerea in executare.

Art. 262 din Codul muncii nu cuprinde niciun termen în care ar trebui ceruta reintegrarea.
Care este termenul de prescriptie in care se poate solicita punerea in executare a hotararii judecatoresti privind reintegrarea?

3 ani de zile de la data cand hotararea a devenit executorie. ...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare salariat - termen codulmuncii codulmuncii Bunaziua. De cand incepe sa curga termenul de 2 luni de zile prevazut la art. 284 din codul de procedura penala in cazul in care angajatorul nu pune in ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita schimbarea locului de munca? marinad marinad Buna seara, am castigat un proces cu angajatorul care este obligat sa anuleze decizia de concediere si sa ma repuna pe postul ocupat inainte de ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in munca. Filip Alexandru Filip Alexandru Sunt putin nedumerit in legatura cu urmatorul aspect :( : in cazul unei cereri a fostului salariat de reintegrare in munca, codul muncii prevede la art.262 ca ... (vezi toată discuția)