avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen de incercare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

termen de incercare

Buna, un prieten a primit 2 ani de inchisoare cu suspendare conditionata si termen de incercare 4 ani.Practic 6 ani nu trebuie sa faca nimic penal.
Intrebarea mea este cum poate sa scada din acei 4 ani de termen de incercare,am auzit ca se poate face asta...?
Totusi actul de clementa facut de instanta de judecata prin suspendarea executarii pedepsei nu inseamna nimic?Daca prietenul dvs o sa incerce sa se indrepte o sa-i fie usor sa treaca peste acest termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de incercare MihaiIancu MihaiIancu Buna ziua ! am si eu o nelamurire si va multumesc anticipat pentru raspunsuri..se poate da pedeapsa cu executare dupa terminarea termenului de incercare ? sau ... (vezi toată discuția)
Recurs - explicatie sentinta geo-vem geo-vem Dispus rejudecarea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate cererile formulate de recurentul parte vătămată şi civilă M.N. şi recurentul inculpat D.S ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Buna ziua! O persoana m-a injurat , mi-a aratat scene obscene iar eu m-am enervat si i-am dat un pumn. Si-a scos certificat medico-legal pe care scrie 6 zile ... (vezi toată discuția)