avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se plateste impozit in cazul unui comodat pt auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se plateste impozit in cazul unui comodat pt auto?

Buna ziua!

As dori sa stiu daca in cazul incheierii unui contract de comodat pentru un autoturism, comodantul (cel care este proprietarul auto) trebuie sa inscrie contractul la Administratia Financiara si trebuie sa platesca vreun impozit.

Va multumesc aniticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:42, 23 Februarie 2005
Contractul de comodat este gratuit, prin urmare nu trebuie inregistrat la AF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ana-maria voicu ana-maria voicu buna seara!as dori si eu sa stiu daca in cazul unui contract de comodat in cazul unui imobil,comodatarul trebuie sa plateasca impozit??va multumesc (vezi toată discuția)
Unde inregistrez contractul de comodat? v_florina v_florina Buna ziua, Am incheiat un contract de comodat pentru sediu social cu un SRL, si am inteles ca el trebuie inregistrat la Administratia Financiara. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat inregistrat la anaf? Melania I. Melania I. Buna ziua! In cazul incheierii unui contract de comodat intre persoane fizice, acesta trebuie inregistrat la ANAF, cf legislatiei in vigoare? Dar la notar? In ... (vezi toată discuția)