Buna ziua. Am si eu o problema: Un cunoscut a facut act de vanzare cumparare cu uzufruct. Pe contract scrie suma de 8000 euro, contractul fiind facut in 2005, si se stipuleaza ca cumparatorul trebuie sa plateasca cheltuielile acelui apartament cea ce nu a facut. Acum vanzatorul vrea sa anuleze contractul. Pe ce baza se poate anula si daca se mai poate face ceva? multumesc
Multumesc pentru parerile dvs. Persoanele implicate nu au mostenitori, sunt in varsta. Iar despre pret: sigur in 2005 o garsoniera in bucuresti, dr. taberei nu avea cum sa coste 8000 de euro. A facut actul de vanzare cumparare in speranta ca va fi ajutat la batranete, mai ales ca a ramas singur. De cand au facut actul, cumparatorii nu au trecut pe acolo decat cand a murit vanzatoarea si atunci pt a 'fura' chiar si actele care le apartin, dar tot furt se numeste. Acum vrea sa anuleze contractul pt a face altul cu clauza de intretinere
Unele lamuriri
andonie maria
parintii mei nu au avut acte pe casa si terenul unde locuiesc,eu si sotul meu i-am ajutat sa dobandeasca acele acte,dupa care ei ne-au propus ca ne v-a trece ... (vezi toată discuția)