avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare personal cu functii de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare personal cu functii de conducere

Buna seara!

Pentru evaluarea personalului, se intocmeste o comisie ( prin hot AGA ), in care este desemnata o persoana, de exemplu, administratorul firmei?

Cine il evalueaza pe acesta, in cazul cand unul din patronii firmei este chiar administratorul numit? Celalat patron, e logic. Dar cand exista un singur patron, care este si administrator?

Multumesc, si sa aveti un sfarsit de an fericit!
Lacri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 3 Ianuarie 2013
Activitatea administratorului poate fi evaluata de catre o comisie stabilita de AGA ...
Multumesc.
Daca administratorul nu este angajat al societatii comerciale, atunci din cate stiu nu este obligatorie evaluarea acestuia! Obligativitatea evaluarii se aplica doar personalului angajat, aflat sub dispozitiile Codului Muncii, ori administratorul societatii isi desfasoara mandatul in temeiul legii 31/1990.
Administratorul societatii poate avea si c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Securitatea si sanatatea in munca - cine poate face evaluarea riscurilor profesionale ? forme forme SSM evaluarile la risc , este obligatoriu sa se faca numai de catre evaluatori autorizati ? Lucratorul desemnat dintr-o societate, daca nu are competenta ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator/asociat societate Iulia_8891 Iulia_8891 In cazul unei societati cu 2 asociati dintre care unul este si administrator, cum se poate face remunerarea administratorului? Este posibila angajarea ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pentru administratorul societatii iitanu iitanu administratorul unei societatii este obligat sa aibe contract de munca?si in ce Lege scrie ? va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)