avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... URGENTA!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

URGENTA!

BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE CAT M-AR COSTA SA FAC O PROCURA LA NOTARIAT. MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: rosiu simona , utilizator 00:32, 7 Februarie 2009
...minim 30 maxim cat vrea pixu lui...
...│5. PROCURI │
├────┬────────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬─────────┬──────────┬─────────┬──────────┬─────────────┤
│ │a) primul exem- │ 50.000 │ 50.000 │ 25.000 │ x │ 100.000 │ 75.000 │ x │Lv: 300.000 │
│ │plar + exemplar │ │ │ │ │ │ │ ├─────────────┤
│ │arhiva │ │ │ │ │ │ │ │Ln: 30 │
├────┼────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┼──────────┼─────────┼──────────┼─────────────┤
│ │b) pentru fie- │ x │ x │ x │ 20.000 │ 30.000 │ x │ x │Lv: 50.000 │
│ │care exemplar │ │ │ │ │ │ │ ├─────────────┤
│ │în plus │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┼──────────┼─────────┼──────────┼─────────────┤
│5.1.│Procura pentru │ x │ 20.000 │ 20.000 │ 20.000 │ 30.000 │ 10.000 │ x │Lv: 100.000 │
│ │ridicarea │ │ │ │ │ │ │ ├─────────────┤
│ │pensiei │ │ │ │ │ │ │ │Ln: 10 │
├────┴────────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴─────────┴──────────┴─────────┴──────────┴─────────────┤
...
Imi pare rau, nu am stiut ca nu se scrie cu majuscule. Va multumesc pentru raspunsuri.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-comert cu amanuntul-stoc de marfa-calcul impozit ContSters27400 ContSters27400 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutor. Sunt PFA cu activitate principala comert cu amanuntul. Eu am gandit calculul impozitului pe venit astfel: Anul N - ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare in familie nerespectat lori_margo lori_margo va rog sa-mi dati ceva sugestii privind o vanzare cumparare intre nepoata si bunici cu urmatoarele mentiuni Este vorba despre un teren scump situat in nordul ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar Dana R Dana R Buna ziua, Am o firma infintata din august 2008 fara activitate. Nu am inregistat nici o factura, nu am nici un salariat, nu am deschis activitatea la firma. ... (vezi toată discuția)