avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie si alocatie CIC pana la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie si alocatie CIC pana la 3 ani

Buna ziua. Am un baiat nascut in 25.01.2011 si am optat pt CIC de 2ani,in acelasi timp am beneficiat de o indemnizatie de 1200 lei si alocatie de 200 lei. Din ian. 2013 voi intra in al treilea an de CIC .As dori sa stiu care va fi cuantumul alocatiei si indemnizatiei pana la varsta de 3 ani.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:49, 8 Februarie 2013
Va rog sa ma ajutati intr-o problema ce a intervenit pe neasteptate si anume: la data eliberarii certificatului eu ma aflam (si ma aflu inca) in concediu medical pt copil deoarece am fost internati in spital si din spital mi-i s-au dat inca 7 zile concediu medical dupa o spitalizare de 7 zile. Pana la data de 13.02.2013 sunt in CM. Urmeaza sa-mi suspend activitatea din 14.02.2013 iar certificatul este din data de 06.02.2013. Sunt in legislatie ceva termene pt. depunere suspendare CIM de la data eliberarii certificatului? Cum procedez in aceasta situatie?
Multumesc.
Solicitati CCC pana la 3 ani imediat ce se termina concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepand cu 01.01.2012 nu se mai acorda alocatia de stat pentru copii? adela05 adela05 Subiect: Incepand cu 01.01.2012 nu se mai acorda alocatia de 200 lei ?? Incepand cu 01.01.2012 nu se mai acorda alocatia de 200 lei, pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copiii pana la 2 ani alexandraBudur alexandraBudur buna ziua. alocatia se plateste pana cand implineste copilul 2 ani,indiferent daca am optat pentru concediul de crestere al copilului pana la 1 an sau 2? (vezi toată discuția)
La un contract de 4 ore pe o perioada nedeterminata,voi beneficia de indemnizatie? mihasava35 mihasava35 Buna ziua...Am terminat de curand concediul de crestere a copilului...Ptr ca abia l-am dat pe cel mic la cresa,o perioada,m-am reintors la munca,insa numai ptr ... (vezi toată discuția)