Bun. Doamana nu a rectificat, nu a spus ca este vorba de 130.000 ron sau 1,3 miliarde lei vechi. Cel putin nu aici pe forum. Dar sa presupunem ca este asa in urma incecarii de rectificare unde spune ca in loc de lei a scris ron. Nu vad unde-i rectificarea ci doar sa o presupunem.
Se spune mai sus ca:
La o factura de 20000 ron/luna de la RADET (stiind faptul ca in alte orase din tara energia termica este poate mai scumpa decat in Bucuresti - vezi cazul Mangaliei), aceasta suma poate fi facuta lipsa in vreo....6 luni.
Sper sa-mi fie permisa gluma si sa spun ca daca cineva ar putea sa-si insuseasca banii doar primind facturile de la furnizori cred ca unii ar aranja cu furnizorii sa emita facturi de miliarde de ron, ca sa folosesc aceasta denumire a leului si sa nu fie confuzii.
Adica ca un administrator sa sustraga bani , acesti bani trebuie sa existe in casierie, in mana acelui om, banii si nu facturile de la furnizori. Factura inseamna doar constituirea obligatiei de a plati.
In sfarsit, e o gluma cu insusirea banilor din facturi si lauti-o ca atare.
Eu nu cred in lipsa din casierie a sumei de 1,3 miliarde de ron, de lei vechi sau noi. Nu cred!