avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salar minim economie 2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salar minim economie 2013

Buna,
Se stie ceva concret despre cat va fi salariul minim pe economie in 2013?
Dar despre contractul colectiv de munca la nivel national si coeficientii de salarizare care a fost abrogat se stie daca exista o varianta noua?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 4 Ianuarie 2013
1.Deocamdata 700 RON.
2.Nu exista si sper ca nu va exista vreo varianta.
In cadrul viitoarelor discutii cu reprezentantii FMI, primul-ministru va solicita majorarea salariului minim la 800 lei.
animis a scris:

....
Dar despre contractul colectiv de munca la nivel national si coeficientii de salarizare care a fost abrogat se stie daca exista o varianta noua?
....

Nu exista nicio varianta noua a CCMN ... odata cu intrarea in vigoare a Legii nr.62/2011 nu ami exista posibilitatea incheierii unui astfel de CCM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu incadrare inginer topograf Neag_Bobby Neag_Bobby Buna ziua, am absolvit in vara acestui an ca inginer topograf in cluj. am fost angajat de 2 sapt in domeniu, cu calificarea inginer topograf functia sef punct ... (vezi toată discuția)
Salariu minim absolvent studii superioare ralucaflori ralucaflori Buna ziua, as vrea sa stiu care este salariul minim pentru un absolvent de studii superiare, va muntumesc (vezi toată discuția)
Salariu mim ec 2013 ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, S-a publicat ceva in legatura cu salariu mim pe ecom pt. 2013? Trebuie sa fac o angajare cu 03.01.2013 si nu stiu ce salariu sa trec. Multumesc. (vezi toată discuția)