Dana Fatol 
	    	Avocat

Dana Fatol 
	    	Avocat	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Ares-3, moderator
 Ares-3, moderator 	
			~ final discuție ~
 lili_0183	                   

buna ziua,astazi 12.05.2012 am incheiat un contract de vanzare cumparare al unui produs de la firma orin.ro,as vrea sa stiu daca pot sa-l anulez..va ... (vezi toată discuția)
	                    lili_0183	                   

buna ziua,astazi 12.05.2012 am incheiat un contract de vanzare cumparare al unui produs de la firma orin.ro,as vrea sa stiu daca pot sa-l anulez..va ... (vezi toată discuția)

Mihai223	                   

Am cumparat online un TV, am platit, l-am primit si vreau sa-l returnez si sa primesc banii cash inapoi. Stiu ca legislatia romaneasca permite acest lucru in ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai223	                   

Am cumparat online un TV, am platit, l-am primit si vreau sa-l returnez si sa primesc banii cash inapoi. Stiu ca legislatia romaneasca permite acest lucru in ... (vezi toată discuția)

danieljianu	                   

Am cumparat niste produse de la un magazin online si am decis ulterior sa returnez produsele, pe baza O.G. 130/2000. 
Insa am o nelamurire: 
In articolul ... (vezi toată discuția)
	                    danieljianu	                   

Am cumparat niste produse de la un magazin online si am decis ulterior sa returnez produsele, pe baza O.G. 130/2000. 
Insa am o nelamurire: 
In articolul ... (vezi toată discuția)