avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pot fi despagubit daca masina nu e pe numele meu, dar ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pot fi despagubit daca masina nu e pe numele meu, dar am imputernicire?

Am fost avariat in spate, iar luni urmeaza sa mergem pentru o intelegere amiabila, problema e ca masina are numere pe bulgaria si nu e pe numele meu, eu avand imputernicire doar, e vreun impediment in a fi despagubit ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:00, 6 Ianuarie 2013
Este functie de ce prevederi sunt incluse in imputernicirea ce o aveti. Daca in imputernicire scrie ca aveti dreptul de a reprezenta proprietarul in fata oricarei persoane fizice sau juridice pentru orice problema legata de autoturism, daca va imputerniceste sa platiti taxele, impozitele, asigurarea autoturismului, daca va imputerniceste sa primiti orice suma de bani ce are legatura cu autoturismul (despagubirea) nu veti avea nicio problema. Daca nu aveti o asemenea imputernicire proprietarul autoturismului va trebui sa va dea o asemenea imputernicire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarile si despagubirile in romania smith2008 smith2008 in data de 20.11.2010 am avut un accident de circulatie fiind lovit de un autoturism cu numere de bulgaria. Eu am tot o masina cu numere de bulgaria pe care am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier problema constatare daune RaMiZ RaMiZ Buna ziua Am o masina adusa din bulgaria cu numere de bulgaria itp asigurare toate actele pe bulgaria valabile pana in luna decembrie a fost obtinuta procura ... (vezi toată discuția)
Nelamurire rca RazvanV1 RazvanV1 Buna Ziua! luni am cumparat o masina si a doua zi am avut nesansa sa fiu implicat intr-un accident, care nu a fost produs din vina mea. Cel care a provocat ... (vezi toată discuția)