avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene tineri

Buna seara,

Ce fonduri as putea accesa pentru finantarea unei intreprinderi pt fabricarea peletilor de rumegus. Am cautat pe internet dar m-am incurcat in denumiri. #-oMentionez fapul ca am doar 19 ani, poate exista unele fonduri pt tineri. Nu doresc neaparat fonduri nerambursabile in proportii mari, ci mai degraba unele care sa ofere peste 100.000 E ( pretul estimat al afacerii), dar si unele care sa permita ca investitia din propriul buzunar sa fie minima poate chiar nula (Doamne ajuta:worthy:) Daca exista posibilitatea de a putea construi hala de productie in propria gosopodarie (486 m total-100mp casa) ar putea fi un avantaj. Doar ca locuiesc in Oradea, in oras si zgomotul ar putea deranja, dar daca spalatoriile de masini nu polueaza fonic, hala mea nici atat nu o va face (da, stau langa o spalatorie de masini). Am posibilitatea si de a utiliza o camera de la strada ca si magazin de desfacere al produselor. Si acesta este un atu nu-i asa? Alte detalii ar veni pe parcurs doar sa cunosc conditiile de acordare al fondurilor.

O seara frumoasa si un An Nou plin de bucurii si impliniri.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2013
Ioana051, utilizator

Alte discuții în legătură

Vecini "deranjati" de noi. bună ziua! ne-am mutat de 5 ani intr-un ... gabrielle_24 gabrielle_24 Vecini \"deranjati\" de noi. Bună ziua! Ne-am mutat de 5 ani intr-un apartament achiziționat prin rate. În blocul în care locuim suntem singura familie ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa gasesc investitor pentru suma de 3000 euro? anamariarus anamariarus Buna seara. Am un SRL-D infiintat de o luna, fara activitate. Am depus la OTIMMC Cluj un proiect de finantare nerambursabila din fonduri guvernamentale pentru ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)