Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic	    

andrew_is 
	    	Utilizator

andrew_is 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Cerghizan	                   

Buna ziua,
Am si eu o intrebare pentru a stii daca este corect sau nu....
Azi dimineata am venit in Cluj  mi-am achizitionat bilet pentru autobuz apoi am ... (vezi toată discuția)
	                    Cerghizan	                   

Buna ziua,
Am si eu o intrebare pentru a stii daca este corect sau nu....
Azi dimineata am venit in Cluj  mi-am achizitionat bilet pentru autobuz apoi am ... (vezi toată discuția)

Iuli81an	                   

Fiind intr-o vizita de 4 zile intr-un oras din provincie la intoarcere spre casa in data de 21 Mai in jurul orelor 10:30 - 11:00 am folosit unul din mijloacele ... (vezi toată discuția)
	                    Iuli81an	                   

Fiind intr-o vizita de 4 zile intr-un oras din provincie la intoarcere spre casa in data de 21 Mai in jurul orelor 10:30 - 11:00 am folosit unul din mijloacele ... (vezi toată discuția)

nairi	                   

BUNA ZIUA! IERI AM PRIMIT O AMENDA RAT SI CONSIDER CA SUNT VICTIMA UNUI ABUZ. O SA EXPLIC DE CE CONSIDER ASTA. Am avut bilet, am uitat sa-l compostez in ... (vezi toată discuția)
	                    nairi	                   

BUNA ZIUA! IERI AM PRIMIT O AMENDA RAT SI CONSIDER CA SUNT VICTIMA UNUI ABUZ. O SA EXPLIC DE CE CONSIDER ASTA. Am avut bilet, am uitat sa-l compostez in ... (vezi toată discuția)