Nu aceasta este motivul, pentru tot ce este inainte de 2013 tot ei se ocupa de incasare, recuperare, asa ca nu le ia ANAF-ul niciun "cascaval". Nu intra in atributia ANAF-ului sa recupereze inainte de 2013.
Iar ca solutie ar trebui sa platiti ca se tot aduna penalitatile, e bine ca mai cititi din legislatie, dar nu va scapa in acest caz de plata !
sint comvins ca nu scap , stiam de la bun inceput dar.....fie vorba intre noi , tot ce ce intimpla acuma a fost premeditat , daca asa inteleg ei sa incurajeze munca cinstita si sa scada evaziunea se insala , eu , si nu numai eu , cunosc destule persoane care ca si mine au incetat activitatea chiar strict din aceasta cauza , o sa platesc cit vor ei dar.....statul cistiga acuma niste bani ori pe viitor......de la mine nu . VA spun foarte sigur ca ANF se ocupa de recuperarea creantelor si la fondul de pensii si la cel de sanatate , , mai documentativa , la un moment dat chiar si incasarile catre aceste fonduri se faceau la finante dar e ceva timp sau reluat incasarile la sediile casei de sanatate si implicit casei e pensii, toata aceasta ,,mascarada ,, cu datul de colo colo a avut ca obiectiv derutarea contribuabilului , asta-i clar , chiar in acea perioada am fost plimbat intre aceste institutii , in incercare de a obtine unele informatii si clarificari de situatie , dar nimeni nu stia nimik , ma pasau de colo colo.....halal tara......