avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa auto 2013
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa auto 2013

Va rog sa ma ajutati cu o informatie: am cumparat (cu factura, de la o societate comerciala) in septembrie 2012 o masina din 1996, pe care de atunci o tot tin in service si nu am reusit inca sa o inmatriculez.
Intrebarea mea este daca si in cazul acesta, masina cumparata anul trecut, mai trebuie platita acea taxa auto/ timbru. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Probleme la vanzare-cumparare auto GabrielCim GabrielCim Am cumparat de curind un auto. De fapt am facut schimb de masini si eu am platit o diferenta de bani. Am incheiat 2 contracte de v-c. Am ascultat ce mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2012 Marius_Alexandrescu Marius_Alexandrescu Buna seara. Am cumparat in 2011 din Romania, de la un proprietar roman, o masina frantuzeasca, cu an de fabricatie 2002. Masina a fost cumparata dintr-o ... (vezi toată discuția)