avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate cu 2 puncte de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate cu 2 puncte de lucru

Buna ziua!
Am preluat o societate (comert cu amanuntul) care are 2 magazine, cu cate 2 angajati fiecare plus administratorul. Cealalta contabila a avut numai 2 registre de casa, cate unul pentru fiecare magazin. Eu cred ca trebuia sa mai existe unul, reg de casa -sediu, iar banii incasati transferati din magazine in casa sediu, deoarece se fac depuneri bancare pentru plata contributiilor si a impozitelor, plus ca trebuie platit salariul administratorului. Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: niko79 , utilizator 11:25, 10 Ianuarie 2013
Pentru fiecare punct de lucru trebuie sa aveti un registru de casa.
Da, pentru fiecare punct de lucru este, dar nu mai trebuia unul si pentru sediu?
Ba da, trebuia Registru de casa si la sediu. Se face transferul banilor incasati in punctele de lucru, in casieria de la sediul societatii.
Exact, asa ma gandesc si eu si din casieria sediului platesc salariul lui, ridicarile de numerar pentru depunerea in banca in vederea platii contributiilor salariale, tva , impozit...
Multumesc din suflet
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta, dispozitie de incasare sau monetar? steluta79 steluta79 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Societatea noastra are sediu social si punct de vanzare cu amanuntul. In fiecare seara eu preiau de la vanzatoare o suma de ... (vezi toată discuția)
Registru de casa niko79 niko79 Buna ziua! Am o societate cu 2 puncte de lucru (magazine) si sediu. Am pentru fiecare cate un reg. de casa, deci in total 3. La sfarsit de saptamana iau ... (vezi toată discuția)
Transfer numerar niko79 niko79 Buna ziua! Am o societate cu 2 puncte de lucru (magazine) si sediu. Am pentru fiecare cate un reg. de casa, deci in total 3. La sfarsit de saptamana iau ... (vezi toată discuția)