avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... schimbarea locului de munca pentru o mamica care ia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

schimbarea locului de munca pentru o mamica care ia stimulent de insertie

Buna seara am o intrebare:schimbarea locului de munca pentru o mamica care ia stimulent de insertie,trebuie sa mearga sa declare ca sa mutat la alt loc de munca?
daca nu va pierde stimulentul de insertie.:D
Va multumexsc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:55, 8 Ianuarie 2013
1. Nu veti pierde stimulentul de insertie daca va schimbati angajatorul.

2. Dar este bine sa anuntati Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care va plateste stimulentul de insertie (ii puteti trimite si o copie dupa noul contract individual de munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie carolina10a carolina10a buna ziua!in acest moment beneficiez de stimulent de insertie pana cand copilul va implini varsta de 2 ani.Intre timp imi schimb locul de munca.Voi demisiona ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si alocatie copil gropitze357 gropitze357 Buna ziua! Am citit deja la dumneavoastra pe site cum se acorda stimulentul de insertie. Eu am optat pentru CCC de 2 ani. Micutul meu s-a nascut pe ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)