avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat intr-o cauza de frauda informatica
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat intr-o cauza de frauda informatica

Care ar fi onorariul unui avocat , in Cluj Napoca, pentru rezolvarea unui caz de frauda informatica ( prejudiciu mic , sub 200 lei ) .
Momentan am primit doar o citatie acasa , dar e foarte probabil sa urmeze si un proces.
Cel mai recent răspuns: dia22 , utilizator 17:34, 4 Februarie 2013
in general, foarte important este cat de bun este un avocat, cu cata dedicatie isi va face treaba.

si nu stiu unde s-ar putea gasi mai multe informatii despre renumele si reputatia unui avocat. asta ar fi foarte interesant si folositor

stie cineva vreun loc unde se poate citi despre reputatia, experienta sau CV-ul fiecaruia?
trebuie sa cauti avocati specializati pe penal, si in special cei care au participat la asemenea perchezitii informatice, pentru ca aia care ti-ai luat calculatoarele (diicot presupun.... sunt destul de batutzi in cap!!!...), si sigur au uitat sa faca ceva din procedura de perchezitie,

spre exemplu... la mine au uitat sa semneze pe sigiliu...

din experinta iti spun ca sunt multe vicii de procedura pe care le poate invoca un avocat bun, sfatul pe care pot sa ti-l dau e ca atunci cand iti alegi avocatul e sa mai fi participat la astfel de perchezitii

cat priveste onorariul, difera de la caz la caz, e in functie de gravitatea faptei, si conteaza si orasul de unde este avocatul pentru ca un pret are un avocat (sau o casa de avoctura) in bucuresti, si alt pret il are un avocat din provincie

Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
stamatestefan, utilizator
viciile de procedura cum influenteaza apoi desfasurarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura perchezitie informatica catalin4542 catalin4542 Salut, acesta este prima postare in cadrul forumului. Voi incerca sa fiu cat mai scurt si mai concis in ceea ce privește \\"problema\\" mea. Acum ... (vezi toată discuția)
Perchezitie nemotivata mihaif82 mihaif82 buna ziua, sunt din Sf.Gheorghe, CV, si in data de 20 august \'09 la domiciliul meu a fost facuta o perchezitie de catre 4 ofiteri DIICOT. la plecare acestia ... (vezi toată discuția)
Percheziție diicot, lăsat fără bunuri ? Mandark Mandark Bună ziua, dați-mi voie să vă prezint un scurt scenariu, urmat de nelămuririle mele vis a vis de acesta. În urmă cu ceva timp, mi-a fost ordonat de ... (vezi toată discuția)