avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport pentru un copil cu tata de negasit
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport pentru un copil cu tata de negasit

buna ziua!
as dori sa ma ajutati intr-o problema pentru care nu am gasit rezolvare.as vrea sa plec cu nepotul meu in vacanta dar problema este ca nu stiu cum sa procedez pentru pasaportul minorului.sora mea se poate prezenta dar tatal este plecat din tara si este de negasit.in acest caz cand nu se poate lua legatura cu unul dintre parinti cum se procedeaza?mentionez ca sora mea nu este casatorita cu tatal copilului,insa copilul este pe numele tatalui lui.va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:48, 10 Ianuarie 2013
Mama trebuie sa se adreseze instantei pt obtinerea unei hotarari care sa suplineasca acordul tatalui pt a-i face copilului pasaport si pt a iesi din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acord pentru pasaport minor george12345 george12345 buna ziua, cum se poate da in judecata un parinte, care nu e de acord cu plecarea din tara ( in vacante) a mamei cu fetita, si nici cu emiterea ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor niculaucarmen niculaucarmen in urma unui divort, minorul rezultat in urma casatoriei a fost incredintat tatalui intrucat mama este plecata din tara. Mama a solicitat instantei sa i se ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa depun o ordonanta presedintiala aimetti aimetti Buna ziua, Prietena mea actuala este casatorita in continuare cu sotul ei dpdv legal, dar el a plecat din casa si a lasat-o balta cu copilul si nu vrea sa ... (vezi toată discuția)