avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CERERE DIVORT CU MINOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CERERE DIVORT CU MINOR

Buna ziua, am rugamintea, daca m-ati putea ajuta cu un model de cerere de chemare in judecata pentru un divort, cu un minor. Tin sa precizez ca partea care cere divortul este sotul deoarece sotia a parasit domiciliul (practicand prostitutia). Precizez ca nu intra in discutie partajul deoarece locuiau impreuna cu parintii sotului. Pe langa divort, se cere si custodia copilului care are varsta de trei ani, si pensie de intretinere a minorului. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:09, 10 Ianuarie 2013
Mergeti la un avocat sa va redacteze cererea cel putin daca nu aveti posibilitatea sa-l angajati . Fiecare caz are specificul lui nu va putem redacta noi cererea .
Modelul de cerere nu il va ajuta pe sot prea mult...
Modele de cerere gasiti pe net insa nu si solutia de a castiga procesul...

Ar trebui sa stiti ca trebuie sa existe probe pentru ca in caz contrar se respinge actiunea.
Ar mai trebui sa stiti ca si in ipoteza in care s-ar dovedi ca mama practica prostitutia tot ea poate avea castig de cauza in ceea ce priveste stabilirea domiciliului minorului la ea.
Daca procesul nu va fi foarte bine gandit, riscul ca sotul sa piarda procesul este destul de ridicat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul dintre un marocan cu cetatenie italiana si o romanca Lidia Gageanu Lidia Gageanu Daca o romanca divorteaza de sot marocan cu cetatenie italiana casatoriti in Italia si au o fetita de 4 luni iar romanca a plecat cu fetita in Romania exista ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara inainte de divort? est est Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati cu aceasta problema. Vineri, 05.11.2010, am termen sa depun intampinare la cererea “sotiei” mele. In ... (vezi toată discuția)
Divort KOSOVO123 KOSOVO123 Durează mult un divort intentat de sot pt părăsirea domiciliului de catre soție?Am un copil de 16 ani iar soția lucrează în strainatate si a spus ca ea ... (vezi toată discuția)