avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie in anulare si revizuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie in anulare si revizuire

Va rog daca poate cineva sa imi raspunda. e noaptea mintii... am facut revizuire la fond si contestatie in anulare la recurs. si stupoare... ambele au termen de judecata in aceeasi zi. una la tribunal si alta la curtea de apel. cum ma pot dedubla si eu si dosarul? la care se ataseaza? si mai e ceva termen de rejudecare inaintea celor doua! ce pot sa fac??:stunned:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 12 Ianuarie 2013
nu cred ca voi avea timp sa ajung la celalat. si daca partea adversa a facut cerere sa se judece si cealalta in lipsa ei? sau se opune la amanare ca are interes sa se judece fara dosar. alta varianta mai normala nu exista? de exemplu sa fac o cerere de pe acum la una dintre cele doua prin care sa solicit amanare pe motiv ca nu pot fi in doua locuri nici eu nici dosarul? adica asa mi se pare normal, trecand peste ineptia ca au fixat aceste termene fara sa stie de capul lor si unii de altii. normal ar fi sa se sesizeze ca au facut cretinismul si sa il remedieze ei. nu? nu exista o reglementare in acest sens? si dosarul l-au trimis la tribunal pentru rejudecarea dinainte de cele doua cica#-o.
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2013
gogu2, utilizator
Nu se poate judeca fara atasarea celuilalt dosar ... puteti verifica la arhiva instantei daca s-a intors dosarul la Tribunal...
da este la tribunal. multumesc pentru raspunsuri. inteleg ca asta e singura solutie. ..:(
Problema este putin mai complexa , intrucat nu putem sti dinainte unde va ajunge dosarul instantei de fond .. cel mai tarziu decat in ziua termenului de judecata se poate sti asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de cerere marinica71 marinica71 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile ... (vezi toată discuția)
Detalii privitoare la recurs BIGHY BIGHY As dori sa stiu si eu de unde as putea afla daca partea adversa sau procurorul a declarat recurs.Stiu deja data recursului dar as fii foarte interesat daca au ... (vezi toată discuția)
Casare si trimitere spre rejudecare Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Mi-a fost admis un recurs la curtea de apel si s-a dispus casarea si trimiterea spre rejudecare aceleiasi instante, ce inseamna asta? se rejudeca de tribunal ... (vezi toată discuția)