avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FURT CALIFICAT VA ROG MULT AJUTOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FURT CALIFICAT VA ROG MULT AJUTOR

Buna ziua,

Acum aproximativ 7 luni am sustras impreuna cu un prieten dintr-un magazin Cora produse in valoare de aproximativ 600 RON. Ne-au prins la casa, am fost insotiti de catre agentii de acolo la un control, ne-au luat produsele, a fost chemata politia, ni s-au luat declaratii la fata locului in care am recunoscut faptele comise.
In momentul comiterii faptei eram amandoi minori, intre timp eu am facut 18 ani.

Ieri mi-a venit o citatie mie si prietenului meu sa ne prezentam la politie in calitate de invinuti.

Imi puteti spune va rog mult ce sanse avem sa ni se faca dosar penal sau sa scapam cu o amenda administrativa.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:10, 13 Ianuarie 2013
In general se primeste amenda administrativa. Ati platit prejudiciul?
daca sunteti la prima abatere, prejudiciul s-a recuperat, cooperati cu organele de ancheta probabil ca veti primi amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat dintr-un mega-marchet!va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi! Stropinel Stropinel Buna ziua!Probabil ca la problema pe care o am in momentul asta ar trebui sa ma duc la un psiholog nu sa va sacai pe voi cu intrebarile mele.Dar totusi v-as ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua! Acum o saptamana prietena mea a furat dintr-un magazin Kaufland cateva produse alimentare si cateva produse de ingrijire personala valuarea totala ... (vezi toată discuția)
Am furat dintr-un magazin andreiiosif andreiiosif Buna ziua, Am furat dintr-un magazin, in care eram angajat, doua obiecte a caror valoare ajunge undeva la 350 de lei. Ulterior, am plecat de acolo, acum ... (vezi toată discuția)