avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Drepturile Consumatorului ?!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Drepturile Consumatorului ?!

Pe data de 06.12.2012 am cumparat o tableta..de la o firma cunoscuta de electronice si electrocasnice...cu motivul de a fi cadoul fiicei mele de craciun...pe data de 24.12.2012...pe 25.12.2012 s.a stricat.Am inapoiat.o magazinului pentru a o trimite in service pe 28.12......Inainte de asta am intrebat daca o pot schimba cu alta marca...asta in caz ca mi se v.a strica a doua oara ,tot la fel de repede....au spus ca da ,nu e nici o problema=D>..La 10 zile am primit tableta..pe 09.01.2013..ce credeti?..s.a stricat la 24 de ore...{nu se mai deschidea..placa cica}..Am fost la magazinul respectiv si am cerut sa fie schimbata cu alta marca ,
cu riscul de.a plati si mai mult.#-o{In tot acest timp fetita mea a plans:((...a fost dezamagita si nerabdatoare sa o foloseasca...are 10 ani}. Mi.au spus ca nu ii mai intereseaza , sa sun la reprezentanta firmei de la care e tableta si sa rezolv ca au trecut 30 de zile de la data cumpararii#-o . Tableta are o garantie de 2 ani..insa nu o mai vreau ...ganditi.va ca aceasta marca mi.a fost chiar recomandata de vanzatorul magazinului. Acum intrebarea e...CE POT FACE IN ACEASTA PRIVINTA.,CE DREPTURI AM?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 18:50, 12 Ianuarie 2013
Pentru inceput, faceti o plangere la OPC-ul din judetul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect cumparat din magazin fizic MarianaGP MarianaGP Buna ziua, Am citit si alte articole de pe site referitor la acest subiect, insa as dori un sfat legat de cum pot proceda mai departe in cazul meu. In ... (vezi toată discuția)
Am plătit integral onorariul avocatului, dar abia am obținut chitanță iar contract nu am nici acum. este în regulă? cum mă asigur că mă va reprezenta? Victoria29 Victoria29 Buna seara,am o nelamurire cu privire la modul in care dupa ce ai ales un avocat,te asiguri ca te va si reprezenta,s.a depus o plangere penala pe numele meu,am ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit klauxichiricutza klauxichiricutza am si eu o mare problema..am lucrat la un magazin de firma intr.o statiune de pe litoral.am lucrat singura toata vara,chiar si 13 ore pe zi,am incheiat pe 19 ... (vezi toată discuția)