avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura comision din Rep. Moldova
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura comision din Rep. Moldova

Buna ziua,

Am o factura de comision (prestari servicii, firma din Moldova a intermediat achizitia unor produse din non ue) si doresc sa stiu daca se declara si plateste TVA la aceasta factura? (poz. in decontul 300).
Cel mai recent răspuns: robertdrilea , utilizator 23:04, 13 Ianuarie 2013
Buna ziua,

Inteleg ca o persoana juridica din Romania factureaza prestari servicii catre o persoana juridica din R Moldova, in acest caz nu se factureaza cu TVA, totusi trebuie sa va puna la dispozitie firma din R Moldova certificatul de inregistrare in scopuri de TVA .
Firma din Rep Moldova a facturat firmei din Romania (factura de comision intermediere). Imi cer scuze daca nu am fost clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura comision din rep. moldova - regim tva robertdrilea robertdrilea O firma din Rep Moldova a facturat unei firme din Romania (factura de comision intermediere). Doresc sa stiu cum se declara si se plateste TVA-ul la aceasta ... (vezi toată discuția)
> tva vanzare extracomunitara element94 element94 Buna ziua. Daca o I.I neplatitoare de TVA vinde marfa din UE prin internet unei firme non-UE care este scutita TVA - se factureaza TVA ? (vezi toată discuția)
Tva achizitii - cazuri iflorin11 iflorin11 Buna ziua, Incerc sa fac o schema pe cazuri din care sa reiasa daca se plateste TVA sau nu pentru achizitii de servicii furnizate pe cale electronica, de ... (vezi toată discuția)