avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pozitii COR intr-un IFN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pozitii COR intr-un IFN

Buna seara!
As dori sa stiu si eu daca intr-o institutie fin nonbancara(IFN) angajatii pot fi incadrati in CIM cu pozitii ce contin cuvantul bancar?Nefiind o institutie bancara ci o instit fin NONbancara, nu stiu daca pot fi folosite functiile gen ofiter banca, consilier financiar-bancar, ofiter operatiuni financiar-bancare, consultant bancar, referent bancar etc. Aceste functii daca sunt folosite pentru angajatii intr un IFN, e ok?
O alta intrebare - Pt a ocupa functiile de mai sus e nevoie de studii economice?Sau studiile superioare sunt suficiente?As dori sa stiu unde pot afla mai multe despre conditiile legale de incadrare in CIM

Astept raspunsul vostru cat mai curand!

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 31 Ianuarie 2013
Puteti verifica art.260 C.mun. unde sunt prevazute contraventiile si nu veti gasi o sanctiune pentru asa ceva ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor cami_mititica cami_mititica Buna ziua, recent s-a infiintat in cadrul institutiei unde lucrez un nou departament, acela de colectare debite. 5 dintre colegii mai vechi vor fi Ofiteri ... (vezi toată discuția)
C.i.m. vs fisa postului micutu50 micutu50 Buna ziua, Intrebarea pe care vreau sa o pun este urmatoarea: In contract de munca sunt angajat ca si Coordonator in materie de securitate si sanatate in ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)