avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

Buna ziua,din data de 08 iulie 2012 s-a pronuntat divortul, in sentinta sa hotarat ca cele doua fete revin in custodia tatalui,in timpul divortului una din fete a implinit varsta de 18 ani,iar cealalta in varsta de 9 ani locuieste la mine din luna martie 2012,fostul sot a parasit tara in luna septembrie cu fica de 18 ani,casa care este pe numele meu si bun comun si la care nu sa facut partajul in momentul de fata a schimbat fostul sot iala de la usa sa nu am eu acces,intrebarea mea este ce pot face in acest caz? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: omama , utilizator 19:19, 13 Ianuarie 2013
daca pentru fetita minora este stabilit domiciliul la tata,iar fetita este in grija dvs, trebuie sa va adresati instantei sa se stabileasca domiciliul fetitei la dvs, si sa-l obligati pe tata la pensie.In legatura cu accesul in imobilul bun comun, aveti si dvs dreptul de a intra, astfel ca si dvs puteti schimba yala.
Va multumesc din suflet, pot merge sa schimb yala fara matori sau fara un organ de politie?
Este preferabil sa solicitati asistenta politistului de proximitate, dansul poate intocmi un proces verbal, asta va fereste de acuzatii in viitoarele procese si poate fi si o dovada de rea credinta din partea sa.
Am fost la politia locala si mi-au spus ca ei nu pot veni ca martori la schimbarea yalei,asi vrea sa stiu ce pot face in cazul de fata pana ma adresez instantei?
cand a schimbat yala ?dvs ati fost plecata din casa o perioada ? aveti domiciliul pe buletin la acea adresa ?
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent KARINA73 KARINA73 Buna ziua, as dori o lamurire pentru situatia urmatoare: - sot/sotie in divort. Situatie destul de tensionata, proces tagada paternitate castigat de ... (vezi toată discuția)
Schimbare cheie yalã Cristian Marian Cristian Marian Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)