avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... CUM POT ACCESA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PT.O ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

CUM POT ACCESA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PT.O SPALATORIE SI VULCANIZARE AUTO

Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi cum pot accesa fonduri europene neram.pentru o spalatorie auto si o vulcanizare? Terenu il am,am si o parte de bani 15000 euro si as vrea sa pornesc mica afacere intr-o zona rurala care ie inregistrata si ca zona defavorizata (doar in acte ca defapt ie o zona foarte buna ).Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:09, 16 Ianuarie 2013
Fonduri europene nu puteti obtine, dar puteti obtine fonduri guvernamentale.
[ link extern ] -/
[ link extern ] /


[Interventie moderator- va rog sa nu deschideti acelasi topic in mai multe sectiuni ale forumului.La topicul postat in "Tendinte in lumea creditarii" ati primit raspuns]
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pt.o spalatorie si vulcanizare auto Lflorin83 Lflorin83 Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi cum pot accesa fonduri europene neram.pentru o spalatorie auto si o vulcanizare? Terenu il am,am si o parte de bani ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie pentru deschiderea unor afaceri eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce documentatie trebuie pentru deschiderea urmatoarelor afaceri (ma refer la documentele infiintarii ca persoana fizica sau ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)