avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu prenatal - in prezent in CCC, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu prenatal - in prezent in CCC, angajator nou

Buna seara,

Pe 17 ianuarie copilul meu va implini 1 an si imi voi relua activitatea pe 16 ianuarie, dar in cadrul altei societati.

Fiind insarcinata cu cel de-al doilea copil (voi naste in aprilie), cum se va calcula concediul pre/postnatal? Se ia in calcul doar venitul realizat la noua societate, sau si indemnizatia de maternitate, astfel incat sa se faca media veniturilor pe ultimele 6 luni?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: geaninaa114 , utilizator 19:14, 14 Ianuarie 2013
1. Se vor lua in calcul veniturile brute pe cele 6 luni anterioare lunii in care intrati in concediu de maternitate.

2. In aceste 6 luni vor intra si luni in care ati fost in CCC si pentru asta veti aduce o adeverinta de venituri de la AJPIS.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Plata concediului postnatal ramqby ramqby Buna seara si La multi ani!! Va rog sa-mi spuneti cati bani voi lua fiind in concediu postnatal,daca in ultimele 12 luni venitul meu a fost de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Paula Georgiana Paula Georgiana Bună ziua, Sunt în Ccc cu primul copil care va împlini 2 ani pe 12.11.20 și sunt însărcinată cu al doilea copil care se va naște în luna ... (vezi toată discuția)